Bolívie - Clausura 05/19 19:00 2 Guabira v Club Aurora - View
Bolívie - Clausura 05/22 23:00 3 Club Aurora v Bolivar - View
Bolívie - Clausura 05/25 19:00 4 Universitario de Vinto v Club Aurora - View

Wikipedia - Club Aurora

Club Deportivo Aurora, commonly known as Aurora, is a football club from Cochabamba, Bolivia, that plays in the División de Fútbol Profesional, the top tier of Bolivian football. The club was founded 27 May 1935, and plays its home games at the Estadio Félix Capriles.

Club Aurora je bolivijský fotbalový klub se sídlem v Cochabambě. Klub byl založen v roce 1935 a v současnosti hraje v Bolivijské profesionální fotbalové lize. Domácí zápasy hraje na stadionu Estadio Félix Capriles s kapacitou 32 000 diváků.

Club Aurora je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v Bolívii a získal celkem 16 národních titulů. Je také častým účastníkem mezinárodních soutěží, jako je Copa Libertadores a Copa Sudamericana.

Současný kádr Club Aurora tvoří směs zkušených hráčů a talentovaných mladíků. Tým vede zkušený trenér Julio César Baldivieso, bývalý bolivijský reprezentant. Mezi klíčové hráče patří útočník Sergio Almirón, záložník Darwin Lora a brankář David Robles.

Club Aurora je známý svým útočným stylem hry a věrnými fanoušky. Klub má silnou vazbu na město Cochabamba a hraje důležitou roli v místní komunitě.